Over Ons

Wat wij belangrijk vinden is dat je niet alleen over twee maanden in je lievelingsbroek kan, maar ook over twee jaar nog. Dat je geen opgeblazen gevoel hebt en vocht vast houd.  Dat je kan blijven genieten van lekker eten. Wij zijn zelf levens genieters. We hebben een goede balans tussen gezond voor het lichaam en gezond voor de geest. Uiteindelijk draait het allemaal om balans. Die balans is veel makkelijker te bereiken als je weet hoe het lichaam werkt en reageert op slaap, stress, voeding en beweging. Met goede informatie en het opbouwen van een routine (leefstijl) kan jij ook lekker in je vel komen te zitten. Dit is geen snelle oplossing maar wel een blijvende.

Hoe kunnen we jou helpen als dit eerder niet gelukt is? We brengen jou in contact met andere mensen die ook actief aan hun gezondheid werken. We maken gebruik van de nieuwste technieken om jouw darm bacteriën (microbiota), bloedsuiker en slaap te meten. Jij krijgt een goed uitgedacht plan met informatieve video’s en praktische opdrachten. Hiermee neem je steeds kleine stappen. Al deze kleine stappen leiden tot een grote verandering. Dit zorgt dat je onderweg niet gedemotiveerd raakt. We houden rekening met de verschillen tussen vrouwen en mannen. We houden rekening met jouw hormonen om er voor te zorgen dat je met de stroming mee zwemt en niet er tegen in.

Wij zorgen er voor dat jij veel tijd kan besparen omdat we alle informatie overzichtelijk en gebundeld aanbieden. Deze informatie is in de afgelopen 15 jaar verzameld getest en gefilterd. Jij krijgt alleen de informatie die wetenschappelijk onderbouwd is. .

Wij beginnen dit bedrijf omdat we om ons heen zien dat veel van onze vrienden en familie het lastig vinden om een gezonde leefstijl aan te houden. Niet omdat zij dit niet willen of kunnen maar omdat ze met de verkeerde informatie werken. We zoeken de samenwerking op met bedrijven waar wij veel vertrouwen hebben. Samen bereiken we meer voor jou. Omdat we klein beginnen kunnen we flexibiliteit bieden en snel schakelen. Wij zijn dagelijks de nieuwste informatie op het gebied van gezondheid aan het scannen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.